zaterdag 14 januari 2017

Welkom op Camping Le Mondou in de Dordogne

Een kampeerplaats in de Dordogne op

 Camping Le Mondou  * * *


De camping is opgesplitst in een boven en onder gedeelte. In het bovenste gedeelte is een zwembad met o.a een snackbar restaurant,en pizza oven waar het in het hoogseizoen gezellig druk is. Er zijn een aantal plaatsen, rond het zwembad, zodat u uw kinderen in de gaten kunt houden. 

U voorkeur kan ook zijn een plaats met uitzicht op een middeleeuws kasteel, of uitzicht over de Dordogne vallei. Het onderste gedeelte van de camping is echt voor rustzoekers, waar u zelf bepaald of u de drukte wilt opzoeken. De vogels eten morgens mee met uw ontbijt, of eten uit uw hand. De ondergrond van het terrein bestaat uit gras of bosgrond.

De kampeerplaatsen hebben verschillende afmetingen, variĆ«rend van ca. 80 tot 150 m². Tussen de plaatsen is gevarieerde begroeiing aanwezig, die zorgt voor privacy en schaduw. Alle plaatsen hebben een elektro-aansluiting van 6 amp.Watertappunten zijn verspreid over het terrein.

Voor een overzicht van de diverse plaatsen verwijzen we u naar de plattegrond. Hierop vindt u ook o.a. de receptie, de bar en het zwembad. In het laagseizoen kunt u bij ons voordelig kamperen met een AcsiCard, SVR of camping Key kaart. Op het gehele camping kunt u gebruik maken van een goede kwaliteit Wifi.Wij hebben verschillende verhuurmogelijkheden.

1 opmerking: